Eerste leerjaar

04-06-2018: Sportdag in Wachtebeke. Op het programma stond: fitbal, self-defence, new games en behendigheid.

 

 

 

 

31/5/2018 Op uitstap naar de kinderboerderij in Bornem. Topdagje voor 3K en 1L.

 

 

28/3/2018 Dansen in Haasdonk, V.B.S De Kreek was in vorm! 

 

Het was een leuke carnavalstoet. Hier stonden we in onze mooie kostuums op de foto met onze peters en meters. 

 

We genoten samen op de schaatsbaan, voor velen de eerste echte keer… maar ze vonden het allemaal voor herhaling vatbaar!

Welkom Sint en Piet

De meters en peters uit het zesde lj. verrasten ons vorige week vrijdag met een voorleesmoment n.a.v. de Sint.

 

 

 

Donderdag 9 november kwamen we in de namiddag nog eens spelen in de 3de kleuterklas. Wat hadden ze veel te vertellen zeg, en wat hebben ze al veel geleerd. 
Heerlijk om nog eens te spelen in de klas van juf Evie

8 november 2017

Sport op woensdagnamiddag: GYMNASTIEKLAND in de sporthal van Kieldrecht. Een groot succes!

26/10/17 Op herfstwandeling in Hof Ter Saksen, we willen jullie deze sfeerbeelden niet onthouden: 

 

Comments

comments

We namen vrijdag 22/9 deel aan Kronkeldiedoe in Melsele, dat het supermegabangelijk tof was hoeven we vast niet te vertellen.

Wij zijn blij de nieuwe meters en peters te kunnen voorstellen…

 

 

 

1/9/2017 We zijn het nieuwe schooljaar in gedanst en ondertussen zijn we al een weekje terug bezig. We hebben al veel verschillende dingen gedaan : tellen, zingen, knutselen, lezen, schrijven, zelfs een heus fietsparcours hebben we al meegedaan. We hebben ook al een mooie foto gemaakt voor de krant, dus iedereen op woensdag 27/9 naar de krantenwinkel en dan zie je ons er in staan.

 

Enkele sfeerbeelden van onze schoolreis naar De zonnegloed in Vleteren. We zagen daar heel veel grote en kleine dieren en deden ook een tochtje met de tractor en ook de speeltuin werd niet vergeten….    

 

 

 

Bedankt lieve leesmaatjes uit het vierde, we vonden het tof dat jullie wekelijks voor ons klaar stonden om ons leesniveau te verbeteren.

 

 

Uitstap Kasterlee Kabouterkesberg : Een zonovergoten dag! De kabouters van 3K en 1L op bezoek in de wondere wereld der kabouters …. In de namiddag stond er veel speelplezier op het programma in de superleuke speeltuin!

Woensdag, 29/3 zijn we in Haasdonk gaan dansen, leuk, ook onze schooldans stond daar op het programma!  

 

 

Op donderdag net voor de vakantie verwelkomde ik met veel plezier jullie kapoenen nog eens in de 3de kleuterklas. 
We knutselden allemaal een lente-werkje en natuurlijk was er ook tijd om nog wat te spelen. 
Superleuk om jullie nog eens in de klas te hebben. 
En nu een welverdiende paasvakantie.
Groetjes
Juf Evie

Deze week begon de leesboekenmaand, ja je leest het goed, de leesboekenweek is een maand geworden. Komt dat even goed uit nu wij dit jaar rond het thema boeken werken! Er staat deze maand dan ook superveel op het programma.
We begonnen dinsdag met een boekenbingo die we ondertussen bijna helemaal vol hebben. In de namiddag kwamen onze leesmaatjes uit het vierde met ons lezen. Donderdag kwam Diane Peeters met haar verteltheater en Pol op bezoek. Wat een spannend verhaal vertelde zij…En vrijdag bezochten we de bib, d.m.v. een spel weten we nu echt wel wat meer over de bib en vanaf nu gaan we maandelijks daar om leesboekjes met onze klas.

22/12 Schaatsen, joepie! Samen op het ijs, voor velen voor de eerste keer. Maar het lukte echt al aardig, natuurlijk met vallen, opstaan en…. nog eens vallen… 

1/12 Sinterklaas op bezoek in eerste en tweede leerjaar.

 

17/11 bezochten we Hof ter Saksen, de gids bracht ons heel wat nieuwtjes bij over de herfst. Daarna gaan we er nog meer over leren in de klas.  

Wij gingen 15/11 voorlezen in het rusthuis van Kieldrecht. Wie heeft er het meest genoten : de kinderen of de ouderen, kijk naar de foto’ s voor het antwoord….

Kronkeldidoe

 

We zitten al in oktober, wat gaat het snel. Deze week gaan we dinsdag naar Melsele voor Kronkeldiedoe, lekker sporten! Vrijdag krijgen we ons allereerste rapport, hoe spannend is dat… En volgende week donderdag mogen onze ouders komen om eens te praten met de juf over die eerste periode.