Eerste leerjaar

Het was een leuke en leerrijke wandeling in het mooie Hof Ter Saksen. Onze gids, juf Lieve, heeft ons veel bijgeleerd over de bewoners van het bos tijdens de herfst.

Haar en snaar was vandaag bij ons op bezoek. We maakten kennis met allerhande muziekinstrumenten. Wat kon die man veel instrumenten bespelen! En wij genoten, we mochten er zelfs een tekening bij maken.

Vandaag speelden wij gezelschapsspelletjes met de kinderen van de derde kleuterklas. Wij willen dit schooljaar elke maand iets samen doen, vandaag was dat alvast een goede start!

Wij kregen allemaal een leuke peter en/of een te gekke meter uit het 6de lj.!

Schooljaar 2020 -2021

Schooljaar 2019 – 2020

De laatste dagen zijn altijd leuk, ook al zijn er veel activiteiten weggevallen, dit mochten we wel nog organiseren. De foto’s van onze pick-nick en alles op wieltjes.

15 mei voelde als een eerste schooldag. We maakten er dan ook een echt feestje van….

De kinderen van het vierde lj. maakten zelf spelletjes na het lezen van verschillende boeken. Wij mochten die spelletjes als eersten uitproberen. Leuk hoor!

Een supertof verkeerstoneel waar onze kinderen actief aan deel konden nemen. Op een ludieke manier leerden we over het verkeer en op het einde wachtte nog een verrassing…

Zijn ze niet mooi, onze wijzen uit het oosten? En zingen dat ze kunnen….

Mmmm, die frietjes smaakten nog al. Dat was een leuk kerstfeest na ons mooi kersttoneel!

Voor heel veel kinderen de eerste stappen op het ijs en dat gaat, zoals je ziet met vallen en opstaan…

Het was mega – formidastisch leuk deze maandag, op Kronkeldiedoe. Deze mooie momenten willen we jullie niet onthouden…

Joepie, we kregen allemaal een meter of peter uit het zesde!