Eerste kleuterklas B

Welkom op de pagina van de uilenklas. Hier kunnen jullie foto’s en een beetje uitleg vinden van wat jullie kleine kapoen allemaal uitsteekt in de klas! Geniet ervan!

Verjaardagen!

Schoolreis Harry Malter deel 2

Schoolreis Harry Malter deel 1

Ik ben blij, bang, boos, verdrietig en verjaardag Marius.

Moederdag en kriebeldieren

Dino’s in de klas!

Haantje Ku en kipje Tok

Biggetjes

Thema : “Daar zit muziek in

Carnaval

Toneel en verjaardag Nash

Valentijnsdag

Thema: naar de dokter

Thema : Licht en donker

Nog enkele foto’s met onze nieuwe kindjes

Welkom nieuwe vriendjes!

Kerstsfeer!

Sint en Piet op school!

Donderdag 2 december bracht de Sint, samen met zijn pieten, een bezoek aan onze school. We wachten hem op, op de speelplaats. We hoorden muziek en toen zagen we een grote bus de speelplaats op rijden. EN… de Sint stond met zijn pieten op het dak van de bus. Dat vonden we geweldig om te zien. Daarna mochten we klas per klas even bij de Sint komen. De Piet was weer een grote deugniet toen hij ons de pakjes gaf. Daarna mochten we in ons klasje de pakjes open maken en lekker spelen. Wat een TOP dag.

Sint en Piet komen er aan!

We mochten cadeautjes inpakken, ons verkleden als Sint en Piet, pakjes rond brengen, keken naar TIK TAK en we bouwden de stoomboot met duploblokken.

Thema: Herfst

Thema: Spinnen

Dierenweek

Thema : Dopjes en deksels

Thema : De paradijsvogel

Foto’s van onze ‘kookweek’.

Thema ‘Ballonnen’.

Thema ‘Mijn handjes’.

De eerste schooldag zit er op. Alle kindjes kwamen super flink het klasje binnen. Zo leuk om elkaar terug te zien. Na wat ontdekken en spelen in de klas maakten we kennis met onze opruimolifant. En na ons fruit en de speeltijd keken we samen met alle kleuters zijn naar een klein stukje poppenkast. Er kwam een pinguïn op bezoek. Die vond ons natuurlijk allemaal heel mooi met onze zwarte en witte kledij. Maar een grote verfborstel kon hem toch overtuigen om ook eens een beetje kleur te gebruiken. Samen met alles kleuters en juffen hebben we afgesproken om er een kleurrijk jaar van de te maken.