Welkom op onze Website!

Het voltallige schoolteam van de vrije basisschool ‘De Kreek’ te Kieldrecht wil u graag via deze website op de hoogte brengen en houden van wat er zoal op de school gebeurt. De recent gebouwde school is gelegen vlakbij het gelijknamige natuurgebied. De school telt ongeveer 70 kleuters, verdeeld over 4 klassen, en een 120-tal leerlingen in de lagere school, verdeeld over 6 klassen.

Onze school zelf is omgeven door groen : de speeltuin ‘ De Kriebelkreek’ werd volledig vernieuwd in 2006 en er is een aparte speelplaats voor de kleutertjes namelijk ‘De Speelberg’ die gerealiseerd werd in 2008.  In de lagere school streven we naar onderwijs op maat van de leerling via verschillende differentiatievormen in de klas en een geïntegreerde ICT-werking.  We beschikken over een volwaardige ICT-klas en en vanaf 2014 beschikken alle klaslokalen over een digitaal schoolbord. Naast sport, cultuur, veiligheid en gezondheid vinden  wij ook natuureducatie zeer belangrijk.  Wij geven veel aandacht aan sociale vaardigheden vanuit een schooleigen aanpak rond drie kapstokregels.

Bent u verder ook benieuwd?  Werp dan een blik op het aangeboden menu en surf er maar lekker op los!  Laat u verrassen !

Het schoolteam wenst u veel kijkgenot!