Zeeklassen

Foto’s

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
99 berichten.
mathie de Gendt mathie de Gendt uit nieuw-namen heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 18:39:
Hoi Stéfanie, leuke foto's van het strand gezien. Voor morgen veel plezier en voor straks welterusten. Van opa en oma heb je de groeten en waai maar lekker uit aan het strand. Een dikke kus en de groetjes van ons en zeker van Maurice. Mama.
T joseé T joseé uit verrebroek heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 18:11:
Fleur Dag ons lieve schat , ik heb alle dagen al berichtje gezonden , MAAR , ik had je naam er niet bijgezet zoals de eerste dag , nu wou ik eens vragen of je aan uw Juf eens vraagt voor de 3 berichtjes van T joseé aan u kan voorlezen . en zeg maar bedankt tegen de juf van mij <3 <3
T joseé T joseé uit verrebroek heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 16:07:
Hier ben ik weer , haha , de foto's zijn Top , ik heb ze allemaal bekeken OO ja niet gelezen , nog véél plezier lieve schat van ons , en een dikke slaap knuffel .
Simon Simon uit Nieuw namen heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 14:46:
Veel plezier Sander.
Katrijn Frencken Katrijn Frencken uit De Klinge heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 13:41:
Hey Nathan... aangezien ik zo dom geweest ben om een briefje te vergeten, dan maar een berichtje !!? Alles OK daar ? Niet zoveel regen ? Hier wel hoor... elke keer bijna verdronken met Kaya op wandel ? Ik wens je nog veel plezier daar, amuseer je te pletter en tot zaterdag voor de beestjes in Pairi Daiza ??
Mieke Mees Mieke Mees uit Meerdonk heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 12:53:
Hoi Nathan, We bekeken hier net de foto's en jullie hebben je al goed geamuseerd zo te zien. Stevig gegraven! Zand tot in je onderbroek? 🙂 Nog veel plezier daar met de andere "pietermannen". dikke kus van mama, papa, Lander X En ook van Zelda 😉 En wat lief zijn voor de juffen hoor!
Mieke Mees Mieke Mees uit Meerdonk heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 12:48:
Leuke foto's ! Jullie hebben het duidelijk naar je zin en houden het precies nog vrij droog? Beter weer dan hier in het binnenland.....gelukkig maar! Nog veel plezier daar en groetjes aan iedereen x
Lais en Meri Lais en Meri uit Deurne heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 11:29:
Dag Camille ! Lais en Meri hier ! Heb je al leuke dingen gedaan ? Heb je al schelpjes geraapt ? Vertel zondag op mijn feestje al je verhalen maar ! Oma zwaait naar jou !
Sandra Sandra uit Nieuw-namen heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 10:36:
Hoi kanjers van VBS De Kreek, hoe gaat het daar met jullie? Waarschijnlijk hebben jullie het fantastisch daar! Hier op school is het maar stilletjes hoor,zo zonder 5de en 6de leerjaar.Geniet nog maar super veel van deze zeeklassen,want voor je het weet is het voorbij.Tot vrijdag xxx jaloerse groetjes van Juf. Sandra ?
pit en vava pit en vava uit nieuw namen heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 09:22:
dag sander leuke foto`s gezien daar aan zee .veel plezier nog met zijn allen